Privacyverklaring

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT.

ESCHKOOKT kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van ESCHKOOKT, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ESCHKOOKT verstrekt. ESCHKOOKT kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

-             Uw voor- en achternaam

-             Uw adresgegevens

-             Uw telefoonnummer

-             Uw e-mailadres

 

WAAROM ESCHKOOKT GEGEVENS NODIG HEEFT.

ESCHKOOKT verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan ESCHKOOKT uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

 

HOE LANG ESCHKOOKT GEGEVENS BEWAART.

ESCHKOOKT bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 

DELEN MET ANDEREN.

ESCHKOOKT verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van ESCHKOOKT worden geen bezoekgegevens bijgehouden.

GOOGLE ANALYTICS

ESCHKOOKT maakt geen gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ESCHKOOKT zijn.

ESCHKOOKT heeft Google geen toestemming gegeven om via ESCHKOOKT verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar ESCHKOOKT@GMAIL.COM. ESCHKOOKT zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

ESCHKOOKT neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ESCHKOOKT maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ESCHKOOKT verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ESCHKOOKT op via

 

ESCHKOOKT@GMAIL.COM . WWW.ESCHKOOKT.COM is een website van ESCHKOOKT.

ESCHKOOKT is als volgt te bereiken:

E-mailadres: ESCHKOOKT@GMAIL.COM

Organisatie: https://www.eschkookt.com/over-1

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now